viernes, 15 de junio de 2012

Ayuda a los MINEROS

Campaña de ayuda a nuestros compañeros los MINEROS en ésta difícil situación en la que se encuentran.
Hoy son ellos, mañana podemos ser nosotros.


Plan de acción


Companys i companyes

CCOO es troba en procés congresual, això vol dir que dóna veu i vot a l´afiliació per escollir les persones que es responsabilitzaran de les unions comarcals i les federacions de cada ram. La secció sindical d´Unidesa recolza la candidatura de l´Enrique Rodríguez, actual Secretari d´Organització de la Unió Comarcal del Vallès,i candidat a Secretari de la Unió Comarcal del Vallès Occidental, perquè considerem que representa i treballa amb més fermesa i dedicació pel moviment sindical del Vallès.

Us adjunto el Plà d´acció que pretén posar en marxa la candidatura de l´Enrique Rodriguez i el seu equip. A part dels punts que contempla el seu guió se li vol donar rellevància a l´afiliació perquè participi activament en la elaboració del document, i per aixó ens demana que aportem idees o iniciatives que penseu serien interessants que foren incloses.
Així que no dubteu en exposar tot allò que alguna vegada haguéssiu volgut exposar al sindicat que ens representa, ja siguin iniciatives constructives o crítiques.

Gràcies per la vostra col.laboració