lunes, 26 de noviembre de 2012

Elegit en el X Congrés


Enrique Rodríguez, nou secretari general de CCOO del Vallès Occidental

S'ha imposat amb un 65% dels vots a Miguel López. Rodríguez, que reconeix que serà un mandat molt dur per les polítiques dels governs, ha succeït en el càrrec a Antonio Díaz, que hi ha estat tres mandats.


El nou secretari general de Comissions Obreres del Vallès Occidental serà Enrique Rodríguez, després d’imposar-se amb un 65% dels vots a l’altre aspirant. Els resultats s’han descobert en la cerimònia de Comiat del desè Congrés del sindicat, que ha tingut lloc entre divendres i dissabte a Terrassa.

Han votat 275 delegats que han assistit al Congrés i d’aquí han sortit la meitat dels membres del Consell Comarcal: 32 pertanyen a la candidatura d’Enrique Rodríguez i 18 a la de Miguel López.

El nou secretari general ha reconegut que el seu serà un mandat molt dur per les polítiques que estan duent a terme els governs actuals: "Haurem de treballar molt i plegats. Una de les coses que hem decidit en aquest congrés és seguir treballant i ampliant les aliances socials, civils i polítiques. Com aquesta plataforma, a Terrassa hi ha alternatives per seguir treballant en la ciutadania i en la mobilització, que serà molt necessària per anar reconquerint drets. Un dels objectius en aquest mandat ha de ser aquest: reconquerir drets."

Després de tres mandats com a secretari general, Antonio Díaz ha estat succeït al càrrec. Durant l’acte, li han dedicat un vídeo d’agraïment a la seva tasca i tots els assistents han acabat entonant l’himne de La Internacional i els Segadors.

(TerrassaDigital)