martes, 18 de junio de 2013

Constituïda la Secció Sindical Intercentres Unidesa


Ahir 17 de juny va tenir lloc la  I Conferència de la Secció Sindical Intercentres, a on  els companys i companyes escollits per representar a l´afiliació d´Unidesa  vam votar els òrgans de direcció corresponents.

Una vegada aprovada i constituïda la mesa, en Miquel Fortea va presentar el document de la conferència, posant en valor la necessitat de treballar conjuntament per poder donar una millor resposta y defensar conjuntament els interessos dels tres centres de treball.

La col.laboració del sindicat ha estat de gran ajuda durant tot el procés, i ahir ens van acompanyar l´Enrique Rodríguez, Secretari General de la Unió Comarcal, i la Marian Pérez, Secretaria d´Organització de la Federació d´Industria. Tots dos van remarcar la importància i rellevància que té la nostra empresa en el sector industrial i en la comarca per número de treballadores i treballadors i pel porcentatge d´afiliació, proper al 50 % de la plantilla en dos dels tres centres. Van agrair igualment la feina i les responsabilitats que alguns dels membres de la SSIU tenen actualment en la organització del sindicat, recordant que aquest  neix i es nutreix dels afiliats i afiliades en les seccions sindicals de les empreses.

Per unanimitat en Joan Carles Casanovas Sánchez, que va agrair la confiança de tots i de totes, serà el primer Secretari General.

També es va escollir per unanimitat la candidatura presentada a la Comissió Executiva, de la qual en formaran part:

David Delgado Olea
Miquel Fortea Sabater
Emma Ortiz Aparicio
José García Blánquez
Sergi Martínez Milán
Raúl Dillana Berangó
Toni Murillo Rueda
Ildefonso Morenas Polaina
Jesús Morales López
Irene García Sánchez


Volem donar les gràcies a tota l´afiliació pel seu compromís durant el procés, i a tots i totes els que heu participat en el mateix agrair-vos el vostre temps i dedicació.

Estem segurs que els afiliats i afiliades d´Unidesa surten més reforçades amb aquesta nova eina organitzativa, amb la que podrem garantir una millor defensa dels nostres interessos com a treballadors i treballadores.

Salut i lluita