viernes, 27 de septiembre de 2013

Les pensions també ens afecten

Companys i companyes

us adjuntem dos enllaços a on CCOO explica les seves propostes per millorar el finançament del sistema públic de pensions per evitar les contra-reformes que el govern del PP intenta i aconsegueix vendre com a inevitables i necessàries.

Tot i que molts i moltes de nosaltres pensem que encara queda molt llunyana la jubilació, i que per tant aquesta contra-reforma no ens afecta, hem de ser conscients que aquesta nova retallada que afecta directament a dia d´avui a 8 milions de pensionistes farà que d´aquí al 2027, els pensionistes deixin de rebre 60000 milions d´euros.

Calers que es destinen al consum, ja que la meitat de les pensions espanyoles estan per sota dels 700 euros, i per tant els seus beneficiaris cap capacitat d´estalvi.

Com ja imagineu si aquests calers no estan disponibles, la depressió del consum està garantitzada, i com a resultat la possiblitat de créixer econòmicament i crear llocs de treball.

No ens enganyen quan ens acusen d´insolidaris amb els joves perquè no volem reformar el sistema per fer-ho viable en el futur!
El que necessiten els joves avui per poder arribar algun dia a rebre una pensió es cotitzar, i aixó passa per crear ocupació. Mentre això no passi poden anar retallant les pensions tot el que vulguin, que mai podrem cobrar res si no tenim la possibilitat d´accedir al mercat laboral.

Aquesta es una altre peça del trencaclosques que el govern i els seus més de 40 reial decrets lleis, venen aplicant des que estan al poder per vuidar tot allò que és públic i cedir-ho al capital privat, que ho dessitja assedegat.



Assemblea d´Indústria a Sabadell

Els companys delegats i delegades dels tres centres d´Unidesa van assistir el passat dimecres al matí                           l´assemblea convocada per la federació d´Indústria,  amb l´objectiu d´informar-se i coneixer de primera mà  l´estat actual de les negociacions amb la patronal del metall.

Us adjuntem la nota corresponent de l´acte


Assemblea d’Indústria del Vallès Occidental
S’ha celebrat l’Assemblea d’Indústria del Vallès Occidental amb les intervencions del seu secretari general Sebastián Bastida, el secretari general d’Indústria de Tarragona Jose A. Hernández i el secretari general d’Indústria de Catalunya Javier Pacheco.
Bastida ha fet una repassada a la situació actual de la comarca recordant als companys d’Alstom i el xantatge al qual estan sent sotmesos, al igual que els companys d’Estampaciones Sabadell. També ha volgut comentar la situació de l’afiliació a la comarca.
Hernández ha fet una crida a la mobilització i la conservació dels objectius assolits. Ha repassat molt coherentment la situació actual fent una lectura especial al tema dels conflictes col·lectius i la importància de les properes mobilitzacions.
Pacheco ha fet una repassada general tocant gairebé tots els temes d’actualitat referents al mon de la feina i en especial al sindicalisme. Ha recordat que no es pot parlar de sortida de la crisi quan al conjunt de l’estat encara hi ha més de sis milions d’aturats i tot a punta a que la xifra continuarà creixent. Ha fet menció a les mobilitzacions de les Illes Balears referent a l’ensenyament i com és el clar exemple de lluita que totes i tots hem d’admirar. Com la Marea Blanca lluita cada dia per defensar una sanitat pública de i per a totes i tots, ha recolzat la llibertat de les dones a decidir per elles mateixes i sobre el seu cos tocant el tema avortament, el conflicte de les pensions i en general ha fet un crit a l’orgull de sentir-se d’una organització com son les Comissions Obreres.
Com a punt fort ha tractat la situació actual del gremi a la comarca i com és més necessària que mai la militància i la força per a mantenir la situació actual i lluitar per les millores al conveni, endarreriments, ultraactivitat...
L’assemblea ha finalitzat amb una manifestació pels carrers de Sabadell.