lunes, 28 de abril de 2014

Jornades de vaga desconvocades.

Companyes i companys,

Us informem que la vaga convocada per demà dia 29 d’abril de 2014ha estat desconvocada després d’arribar a un acord amb la patronal el passat divendres a la nit.

La pressió exercida per part de tota l’afiliació ha fet que la patronal faci marxa enrere en la seva postura de no pagar el deute que arrosseguen amb totes i tots nosaltres. Aquests endarreriments (recordem, des de 2012) seran abonats entre els anys 2014 (un 50% del total del deute), 2015 (un 25% del total del deute) i 2016 (el 25% restant del deute). A més a més, l’acord inclou increments salarials els anys 2013, 2014 i 2015 (que es veuran reflectits en els pagaments dels endarreriments) i (molt important) l’acord també inclou una clàusula que blinda l’ultraactivitat del conveni del metall.

Aquesta part és fonamental ja que assegura la continuïtat del conveni actual del metall i ens obre una bona via per a continuar lluitant per la firma d’un nou conveni del sector.

Aquesta negociació ha estat fruit de la mobilització i disposició del sector del metall, demostrant una força i unió que ha fet tremolar les bases de la patronal, la qual ha vist com un molt elevat percentatge d’empreses del sector (gairebé la totalitat) ens hem adherit a una vaga sectorial històrica en la història de la democràcia a l’estat. Aquesta força porta darrere homes i dones compromesos amb la causa i disposades i disposats a continuar lluitant pel futur del sector; ens porta a nosaltres.

Enhorabona i gràcies a totes i a tots per la vostre predisposició!

Salut, lluita!



En aquests links que us adjuntem trobareu: