jueves, 26 de enero de 2017

En l'11è Congrés, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d'abril del 2017

Javier Pacheco, secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, presenta els avals necessaris per optar a la Secretaria General del sindicat


Aquest matí de dilluns, Javier Pacheco, actual secretari general de CCOO d’Indústria de Catalunya, ha lliurat a la Secretaria d’Organització i Recursos de CCOO de Catalunya els avals necessaris per optar a la Secretaria General del sindicat, que s’ha d’aprovar en l’11è Congrés, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’abril de 2017. El període per recollir els avals es feia entre els passats 12 de desembre del 2016 i 20 de gener del 2017.

Cal recordar que el requisit mínim per presentar-se, segons el Reglament del Congrés, era de 5.000 avals. Ara la Secretaria d’Organització i Recursos validarà aquests avals per tal que Pacheco pugui exposar la seva candidatura a l’11è Congrés. Precisament en el mateix Congrés, tal com diuen els Estatuts del sindicat, també podrien optar a ser candidats a la Secretaria General aquells delegats i delegades que presentin un 10% d’avals de congressistes.

Javier Pacheco es presenta per substituir Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya des del 2008, que va anunciar al Consell Nacional la seva renúncia a optar a un tercer mandat (extraordinari), ja que considerava que el sindicat es troba en una bona situació i no està justificat un mandat extraordinari.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 23 de gener de 2017