lunes, 7 de mayo de 2012

ILP a favor de la 'Dación en Pago'

Ya podéis pasar por la sede de CCOO Terrassa (C/Unió 23) a firmar en apoyo a la 'Dación en pago'.
Más info en:

http://www.quenotehipotequenlavida.org/

I Congrés de la Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya.


El I Congrés de la Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya se celebrarà els pròxims 30 de novembre i 1 de desembre a la ciutat de Barcelona. Així ho ha acordat el Consell de la FI.CCOO.CAT reunit en sessió plenària el dia 27 d'abril, que va aprovar per unanimitat la CARTA DE CONVOCATÒRIA.


Amb aquest tràmit es dóna el tret d'inici del procés congressual de la Federació, en el marc del qual escollirem la nova direcció de l'organització, i també els nostres i les nostres representants als congressos de Catalunya i estatals. La celebració d’aquest Congrés serà també la culminació de tots els processos de conferències i congressos de les nostres seccions sindicals i dels nostres sindicats comarcals i intercomarcals, que començaran el pròxim 1 de setembre, en què els més de 29.000 afiliats i afiliades de la nostra Federació hauran de prendre part en el debat dels diferents nivells de participació en què s'organitza el procés congressual.

La teva opinió ens interessa!

La FI.CCOO.CAT volem obrir un ampli procés participatiu per a l'elaboració de les propostes sobre l'estratègia sindical i el nostre model organitzatiu, tenint en compte el context actual i les seves implicacions per a la classe treballadora. És per això que us demanem que ens envieu les vostres reflexions i propostes, que farem arribar a la comissió de redacció dels documents congressuals, per a la seva incorporació al debat del Congrés. I per això posem a la vostra disposició aquesta adreça de correu: aportacionscongresindustria@ccoo.cat.