viernes, 27 de septiembre de 2013

Les pensions també ens afecten

Companys i companyes

us adjuntem dos enllaços a on CCOO explica les seves propostes per millorar el finançament del sistema públic de pensions per evitar les contra-reformes que el govern del PP intenta i aconsegueix vendre com a inevitables i necessàries.

Tot i que molts i moltes de nosaltres pensem que encara queda molt llunyana la jubilació, i que per tant aquesta contra-reforma no ens afecta, hem de ser conscients que aquesta nova retallada que afecta directament a dia d´avui a 8 milions de pensionistes farà que d´aquí al 2027, els pensionistes deixin de rebre 60000 milions d´euros.

Calers que es destinen al consum, ja que la meitat de les pensions espanyoles estan per sota dels 700 euros, i per tant els seus beneficiaris cap capacitat d´estalvi.

Com ja imagineu si aquests calers no estan disponibles, la depressió del consum està garantitzada, i com a resultat la possiblitat de créixer econòmicament i crear llocs de treball.

No ens enganyen quan ens acusen d´insolidaris amb els joves perquè no volem reformar el sistema per fer-ho viable en el futur!
El que necessiten els joves avui per poder arribar algun dia a rebre una pensió es cotitzar, i aixó passa per crear ocupació. Mentre això no passi poden anar retallant les pensions tot el que vulguin, que mai podrem cobrar res si no tenim la possibilitat d´accedir al mercat laboral.

Aquesta es una altre peça del trencaclosques que el govern i els seus més de 40 reial decrets lleis, venen aplicant des que estan al poder per vuidar tot allò que és públic i cedir-ho al capital privat, que ho dessitja assedegat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario