miércoles, 13 de noviembre de 2013

Tancada als ajuntaments en contra de la reforma de l´administració local




Significarà l’eliminació de serveis essencials als municipis i la pèrdua de 30.000 llocs de treball

 

CCOO ANUNCIA TANCAMENTS ALS AJUNTAMENTS EL PROPER DIJOUS EN CONTRA DE LA REFORMA DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL


La tramitació parlamentària del Projecte de Llei de reforma de les Administracions Locals (Llei de Racionalització i Sostenibilitat de les Administracions Locals), acabarà significant, quan s’aprovi, un atac sense precedents en contra dels serveis públics municipals.

S’eliminen molts serveis fonamentals per a la ciutadania, i més en època de crisi com, serveis socials, serveis educatius, promoció i dinamització econòmica, serveis sociosanitaris, serveis d’atenció a les dones maltractades, escoles bressol, escoles de música, centres especials de treball….

En definitiva tindrà una pèrdua molt important de llocs de treball (més de 30.000 només a Catalunya) i sobretot de drets de ciutadania, establint-se ciutadans i ciutadanes  de 1ª i 2ª categoria.

Volen acabar amb  l’autonomia municipal, consagrada a la Constitució espanyola i vulnera les competències regulades en l’Estatut d’Autonomia.

Per tot això CCOO, endega una campanya en contra d’aquest projecte de Llei, iniciant una recollida de signatures i convocant concentracions i tancaments als ajuntaments el proper dia 14 de novembre

Al Vallès Occidental ens reunim a l'Ajuntament de Terrassa a les 22h al Salò de Ple de l'Ajuntament.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario